30 Nisan 2012 Pazartesi

tak takıştır sür sürüştür

Bu sabah takılarımla oynamak istedim biraz ve onların bir kısmını sizin için fotoğrafladım. Rengarenk takılarım, eğlenceli takılarım..

Aşağıdaki fotoğrafta dümdüz pembe tişörtümü altın sarısı birkaç kolyeyle hareketlendirdim.






Soldaki ve alttaki fotoğraflarda da tokalarım ve yüzüklerimin bir kısmı var.Parmaklarınızı yüzüklerle doldurun, ojelerle renklendirin, birkaç da bileklik-bilezik ekledikten sonra üzerinize basic birşeyler geçirip çıkın, başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok.



5 gün boyunca darmadağın olan bu ıvır zıvırlarıma bayılıyorum. Sonrasında 2 gün boyunca o dağınıklıkla uğraşmak, onları eski düzenlerine geri getirmek ve önüzümdeki 5 güne hazırlanmak.. Evet ilginç ama bu rutinden hoşlanıyorum :)









Küpelerimin bir kısmı da burda kuşlar, kelebekler, kuğular.. Bazen hayvanlar alemini üzerimde taşıdığım hissine kapılıyorum. Geyik broş, kelebek küpe, kuğu yüzük ve kedi bilezik. Hepsi bir araya gelince hayvanlar alemi değil de ne oluyor ??








Yine bazı kolyeler, karanlıkta kalmış bilezikler ve yine o 5 günün kozmetik dağınıklığının minicik bi kısmı:)








Burda çoook sevdiğim parçalar var. Şu metal kolye ve kuşlu broşum. Denizim o çok beğendiğim gümüş, eski geyik broşu haftalarca, Hampstead'da aradıktan sonra tam da pes ettiğimiz anda bu kuşlu broşu buldu benim için ve ben ona bayılıyoruuuuuum.












Kolyelerimin bir kısmı. Balkabağı arabam ve şu koca kafalı kızım eğlenceli değiller mi ??










Şimdi de çay zamanıııııı.. Yaseminli yeşil çayıma bir de tarçın çubuğu attım. Mis kokular etrafı sardı. Ben çayımın ve kitabımın keyfini çıkarmaya gidiyorum. Yarın erken kalkmam gerekmediği için gece geç saatte rahatlatıcı papatya çayım yerine, yeşil çayımı gönül rahatlığıyla içebiliyorum.


3 yorum:

  1. ahh ne güzell yapmışsınn, rengarengarenk, pasparlak tam sen işte.. dün de söylediğim gibi özledim!

    YanıtlaSil
  2. sarı saç ve altın sarısı takıların uyumunu herzamn beğenirim:)
    sevgiler

    YanıtlaSil