18 Ekim 2013 Cuma

Yine Bayram Yine Antalya

   Mutlu bayramlarr!! Bu bayramda da 3 günlüğüne Antalya'ya kaçtım ve olabilicek en iyi şekilde yaza veda ettim. Bu defa gerçekten veda ettim galiba, yani sanırım.. İstanbul'da gece boğazın ışıl ışıl manzarasını ne kadar seviyorsam, Antalya'nın da gündüz falezlerden pırıl pırıl uçsuz bucaksız deniz manzarasını o kadar çok seviyorum.
   Bol bol yürüyüş yaparak manzarayı tekrar tekrar beynime kazıdım, ablamla akşamları koşa koşa buluşup gezip tozdum, tatlı tatil arkadaşım Yeliz'le bol bol sohbet ettim, yüzdüm. Evet evet yüzdüm ve çok mutlu oldum, yazı yaşadım yine doyamadım. Amcam ve yengemi ziyaret ettim, getirisi miss gibi bir akşam yemeği ve çoook sevdiğim sıcacık sohbetimiz oldu.
   ..ve bir de Armut'umuz var.
   Geçen bayramda bahsetmiştim kendisinden bayram sürprizi olarak. O kadar çok özlemiştim ki onu ama büyüyor kendisi ve nasıl olucağını merak ediyordum. Yani bebekken o kadar güzeldi ki, sonuçta bebekler güzeldir. Ancak değişen hiçbir şey olmamış Armut'um daha da güzelleşmiş. Sabahları delirmiş gibi oyun oynadık ve geceleri saçımın içinde uyudu. Onu nasıl sevmem !!
   Armut ablamın kedisi, ona ilk geldiğinde ablam Armut'un annesi, annem ise anneannesi olmuştu. Bense 'sakııııııın!!' demiştim, 'dallanıp budaklanmadan bu saçma muhabbete son verin, o sadece bir kedi!!' demiştim. Bu gidişimde Armut'u şöyle karşıladım 'teyzeeeeeeeeeemmm' ...

4 yorum:

  1. hahhaha çok güzel anlatmışsın yine, çok güldüm, arada gözlerin sulanmış olabilir çünkü duygulandım da :))

    YanıtlaSil
  2. Cook guel yazmissin :)) Cook hosuma gitti bayildim ayrica bayram suprizine :)))

    YanıtlaSil