1 Kasım 2012 Perşembe

Dubai'den Sıcak Sıcak

   Ben gezemedikçe Selvi'cim gezmeye ve benim için fotoğraflamaya devam ediyor. Şimdi en sevdiklerimden bir kaç fotoğrafı ilham vermesi için sizinle paylaşıcam.
   Maalesef 'Dubai'den neler aldım?' yerine 'Dubai'den neler alırdım?' diyorum ve başlıyorum.


   Bu masal elbiseye bayıldım, aşık oldum, hayran kaldım..


   Bu muhteşem!!!!! şeyi görünce de hemen aklıma babama 2 kış önce H&M'den aldığım kocaman 'baba hırkası' geldi ve artık ona tamamen el koyma vaktimin geldiğini anladım. Tabi ilk olarak zımba ve çivi aparatları alarak, onları neon renklere boyamam gerektiğini bir kenara not ediyorum ve tüyoyu size vermiş oluyorum ;)


   Uçuk fiyatlardaki bu örgülü kolye de size ilham versin. Herhangi bir bijutericide kolaylıkla bulabileceğiniz taşlı bir kolyeyi, farklı ip veya kumaşlarla yaptığınız saç örgüsüne misina ile sabitlemek inanın zor birşey değil.


   Ne olur 'Arm Party' çılgınlığı hiiiiiiç bitmesinnn !!! Ben vitrinlerle, bileklerin rengarenk görsel şölenine bayılıyorum ve hala bu bilekliklere çıldırıyorummmm!! binlerce kalppppp

4 yorum:

  1. off ilk iş bi loto falan tuturup Dubai'ye gitmek bşk yolu yok! hepsi harika parçalar, ve kimbilir daha nicesi vardır...

    YanıtlaSil
  2. Kolyelere ve bıleklıklere bende bayıldım.Bencede bıleklerımız hep sımarsın :) senın kalplerıne bırazda ben eklıyorum ozaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu rengarenk bilekliklerden kışın da vazgeçmeyi düşünmüyorum gri siyah günleri renklendirelim küçücük :))

      Sil