9 Haziran 2012 Cumartesi

Hediyelere Doymam

Hediyelerrr!!!! Başlıkta söyledim ya onlara hiç doymam :) Son günlerde beni mutlu eden bir kaç hediyemi paylaşmak istiyorum. Çünkü bu postu yayınladıktan sonra alıcağım ' kolyene bayıldıııııımmmm','o yüzüğü çok sevdimmmm' şeklindeki geri bildirimlere de ben bayılıyorum ya da bayılıcağım :)) her neyse..


Kolyem, bilekliklerim, yüzüğüm.. ah bir de muhteşem küpelerim vardı ancak daha da abartamadım :) Hepsi dün, hepsi annemden, hepsine vuruldummm !!! Hani bu parçalar olmasa aksesuar koleksiyonum (!) eksik kalırmış hissi.. Seviyorum bunu :))


'Güzek kuş iyi ki uçup benim parmaklarıma kondun.' derken, kendime 'Abart uçsun!' havziş diye cevap veriyorum.


Evet yine yeşil çay :))


Komşumuzun bahçesindeki vişne ağacının dalından kopma ekşi ekşi missss vişne hediyelerim :)) 'Ev alma komşu al!' denmişse doğru denmiştir.


Babamın Çin'den getirdiği hediyelerden en sevdiğim. Bir kutu şekerleme :) Tadları hakkında hiçbir fikrim yok ve bir süre daha olamıycak sanırım. Çünkü onlar kutusunun içinde hep böyle rengarenk kalsın istiyorum.

4 yorum:

  1. annen cok zevkliymiş :) yüzükte kolyede harika :) bende istiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederimmm, evet annem çok zevklidir. Sanırım şanslıyım :))

    YanıtlaSil
  3. Kolye yuzuk bileklik ve gormedigim kupelerin harikalarr :) ayrica ojelerie bayildimm bana oje sursen keske.. Rengarengarenkk :)

    YanıtlaSil
  4. tüm o rengarenk ojeler sensiz çok anlamsız :(
    :)))))
    bu arada altın sarıları bronzlar parıl parıl ekstra simli metalik.. işte ben bu ojelere başladım konuşmuştuk ya :))
    ps: Vogue desteklidir ;) çekinmeden uygulayabilirsin xx

    YanıtlaSil